Retourneren

Retourvoorwaarden

Je kunt binnen 14 dagen nadat je het product ontvangen hebt je retour aanmelden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.

Producten kun je niet meer retourneren wanneer de verzegeling of sealing is verbroken of wanneer ze beschadigd of gebruikt zijn. Om het aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product ongebruikt, in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. De staat van je teruggestuurde product wordt beoordeeld en op basis daarvan wordt bepaald wat de waardevermindering is.

De kosten van de retourzending zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Het is aan te raden aan om het pakket aangetekend te retourneren zodat je bij verlies verzekerd bent en kunt aantonen dat je het pakket hebt verzonden.

Stuur je de gehele bestelling ongebruikt en onbeschadigd terug, dan ontvangt je eventuele verzendkosten die je tijdens het bestellen betaald hebt terug. Bij terugzending van een deel van je aankopen worden eventuele verzendkosten niet teruggestort.

Verkeerd bezorgadres opgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Indien de bestelling nog niet verwerkt is kan JouwMond het bezorgadres nog wijzigen.

Retourzending aanmaken

Een retourzending kun je zelf aanmaken via het portaal van MyParcel. Vervolgens krijg je een e-mail met daarin het verzendlabel voor de retourzending.

Pakket klaarmaken voor retourzending

Gebruik de originele verpakking. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk. Je verpakte product kun je verzenden in een de originele doos of andere stevige doos die je goed afsluit.

Product ingepakt? Print je verzendlabel van MyParcel uit en plak het op de doos. Het verzendlabel vind je in de mail die je hebt ontvangen.

Terugbetaling

Zodra je retourzending aangemeld is, word je binnen 14 werkdagen terugbetaald. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

De waardering van jouwmond.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 6 reviews.
Chat openen
1
Klantenservice via WhatsApp
Hallo 👋 Heb je hulp nodig?